Обещаващият "Love.net" с бляскава премиера на червения килим

Блясък и таланти на премиерата на "Love.net"

Снощи се състоя премиерата на поредния обещаващ български филм "Love.net”. И макар времето навън да напомняше за топли завивки и уютна нощ вкъщи, актьорите от касовата лента преминаха по червения килим на официалната премиерна в кино "Арена Младост".

 

Очаква се дебютният филм на Илиян Джевелеков да се превърне в едно от любимите заглавия на родна земя тази година. В главните роли влизат утвърдени лица от театъра и киното като Христо Шопов, Захари Бахаров, Койна Русева, Лилия Маравиля, Диана Добрева.

 

Своя дебют на голям екран успешно направиха красавицата и известен модел Диляна Попова, както и легендарният вокалист на "Юрая Хийп" Джон Лоутън.

 

Историята на Love.net, подобно на любимите приказки, се разказва за любовта. И не само...

Режисьорът Илиян Джевелеков споделя, че разказът се доближава изцяло до българската реалност. Зо това, което се случва в българския дом и живот. 

 

Сценаристът Нели Димитрова разказва: "Интернет пространството е безобразно препълнено. Всички са потребители, а дори и мама има facebook. Важно е хората да общуват, защото не си ли говорят, нищо не върви към добро".

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 06.04.2011|09:11
Наистина обещаващ български филм, разказващ за времето, което прекарваме в Интернет и за нещата , които се случват там. Трябва всеки да подкрепя българското кино, за да можем да се наслаждаваме все повече и повече на качествено кино, а не да гледаме само турски сериали по телевизията (нищо лично срещу нашата южна съседка).
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay