Робин Уилямс дебютира на Бродуей

Робин Уилямс с дебют на Бродуей

Робин Уилямс дебютира на Бродуей

В края на месец март актьорът Робин Уилямс е заменил големия екран с театралната сцена и е дебютирал на Бродуей, пише itn.co.uk. Пиесата, в която Уилямс играе, се нарича "Bengal Tiger at the Baghdad Zoo", а за да подкрепят своя колега и приятел са дошли Сюзан Сарандън и Били Кристъл.

 

Постановката разказва за тигър, който броди из улиците на Багдад, търсейки смисъла на живота. Той се сблъсква с абсурдите на войната и се среща с американци и иракчани, които имат нужда от приятелство и прошка.

 

"Хората питат защо участвам в постановката. Това все пак е една необикновена пиеса, но смятам, че е силна. Когато я прочетох, си казах, че си струва да играя в нея.", е споделил Робин Уилямс.

 

Актьорът, който има множество големи роли в киното и награда "Оскар" за изпълнениет му в "Добрият Уил Хънтинг", е признал, че играта на сцена по никакъв начин не може да се сравни с актьорското майсторство пред камера. "Ако нещо се обърка, трябва да се справяш на момента. Всичко е много добре отрепетирано и всеки си знае работата и мястото. Точно затова в театъра е много по-трудно, но и много по-интересно."

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay