Сара Тавареш продължава турнето си Xinti, идва в България на 14 май

Сара Тавареш ще зарадва България на 14 май

Сара Тавареш продължава турнето си Xinti, идва в България на 14 май

След продължително боледуване и тежка оперативна намеса, която изискваше възстановяване, португалската звезда Сара Тавареш възобновява турнето си Xinti.

 

Дългоочакваният концерт у нас ще бъде на 14 май в зала "България".

 

Сара трябваше да пее там на 17 ноември миналата година, но по това време претърпя тежка операция. Затова и купените за ноември билети важат за 14 май без заверка, съобщават организаторите от продуцентска компания "БГ Саунд Стейдж".

 

Справяйки се с болестта Сара направи щастливи многобройните си фенове от цял свят. Сара претърпя сериозна операция през февруари миналата година по отстраняване на мозъчен тумор.

 

Певицата с огромна енергия и положителен емоционален заряд пленява с искреността и жизнерадостта на изпълненията си.

 

В музиката й има различни влияния от португалско говорящите страни, които тя балансирано смесва и изпява на английски, португалски и анголски сленг, креолски от Капо Верде, като прибавя някои испански и френски думи.

 

Освен певица, Сара е и изненадващо добра китаристка. Песните и са израз на личното й пътешествие, изпълнено с много светлина, преливащи от китарни рифове, нежни ритми и мек португалски вокал.

 

Концертът се организира с любезното съдействие на посолството на Португалия. Билети се продават в мрежата на Eventim, както на и касата на зала "България". Купените за ноември билети важат за 14 май без заверка, съобщават организаторите.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay