Трибют на легендарните Chicago от Акага

Акага свири Chicago

Трибют на легендарните Chicago от Акага

На 10-ти март, четвъртък, Акага ще представят своя трибют на Chicago на сцената на Sofia Live Club. Едни от най-големите хитове на легендарнага група - "Hard to Say I'm Sorry", "Saturday in The Park", "Street Player", "Make Me Smile", "25 or 6 to 4", "God Save The Queen", "Alright", "If You Leave Me Now" ще прозвучат с нови аранжименти направени от Акага.

 

Американската група, известна предимно с рок баладите си, се смята за втората най-успешна група след Бийч Бойс. От Акага признават, че Chicago ги вдъхновява още в ученическите им години и ги кара да започнат да се занимават с музика професионално.

 

"Успяхме да сбъднем ученическата си мечта – да направим трибют на една от групите, повлияли най-много за изграждането ни като музиканти - Chicago. Блус, джаз, рок, прогресив са само някои от лицата на култовата банда от 70, 80 и 90-те години. Ще се опитаме да представим парчета от всички "епохи" и стилове", споделят момчетата от Акага.

 

Билетите за предстоящото шоу са на цена 10 лв. и вече са в продажба в мрежите на eventim.bg, ticketplus.bg, tickets-bg.com, ticketstream.bg и на място в Sofia Live Club в деня на концерта.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay