Дизайнерски SPA комплекс далеч оттук

Някъде в Швейцария

Туристите в Швейцария могат да посетят един от най-луксозните SPA центрове в света. Дизайнът на мястото за почивка е уникален, а интериорът в помещенията е постижение за модернистичната школа.

 

Комплексът Mineralbad & SPA е създаден от съпружеската двойка Милър и Маранта през 2010г. в Самедан, на 6 км от курортния град Санкт Мориц. Той е поместен в стара часовникова кула от 18 век и може да впечатли всеки, който дори още не е видял съоръженията му отблизо.


Курортът предлага многобройни спа процедури. Едно от помещенията например е идеално за почивка – водата се движи съвсем безшумно, а приглушената светлина и жълтите плочки по стените осигуряват усещане за спокойствие. Има почистваща билкова парна баня, и такава с температура 45 градуса. Комплексът предлага и 40-градусова сауна, както и студен басейн.

Екипът от масажисти е на високо професионално ниво, което донякъде оправдава цените в комплекса. Всички от персонала са квалифицирани да работят за почивката на гостите си, а използваните продукти са с био-произход.


Едно страхотно място за релаксация, което дори не сме мечтали, че съществува.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay