Най-романтичният хотел!

Най-романтичният хотел!

Най-романтичният хотел за 2011г. е Seven Stars в Провидансиал, Търкс и Кайкос.

Наградите "Изборът на читателите" на About.com отличават най-добрите продукти и услуги в над 10 категории, варирайки от пътуване и технологии до хоби, като логично се избират от читателите. Именно те определиха карибския хотел за най-романтичното място на планетата, което можете да посетите тази година.

Гледайки снимките на големия кръгъл басейн и невероятните гледки, които се откриват към океана, сме склонни да се съгласим с читателите на About.com.

Хотелът се разпростира в три сгради на брега на Грейс Бей, като разполага с 107 стаи и апартамента с величествени тераси, някои от които са с директен достъп до басейна и плажа.

Оборудването във всеки апартамент, включва кухня с уреди от GE Monogram, телевизори с плосък екран, CD/DVD преъри, зарядни устройства за iPod, а козметичните продукти са подсигурени от L'Occitaine.

Seven Stars
радва посетителите си и с тенис кортове, затоплящ се басейн със солена вода, барове на плжа и басейна, гурме ресторант, в който се предлагат храни приготвени от местни,свежи проудукти, бутик и други.


5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 18.04.2011|16:51
Наистина красиво и невероятно романтично място. Идеалното кътче за сватбено пътешествие :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay