Дженифър Анистън разкри, че се е подлагала на инвитро процедури

Дженифър Анистън е една от популярните и обчани актриси, която не се притеснява да говори за това, че няма деца През годините, тази тема постоянно присъства из медиите и се спекулира относно причините за това.

Ето, че Дженифър Анистън открехна вратата за още подробности по въпроса, давайки едно от най-откровените интервюта в кариерата си. Пред Allure тя разкрива, че докато таблоидите непрекъснато спекулират години наред дали е бременна или не, Анистън наистина се е опитвала да забреенее. Въпреки че не е успяла, сега тя не съжалява, че е преминала през това.

"Бих казала, че в края на 30-те, 40-те години бях преминала през наистина трудни моменти и ако не бяха те, никога нямаше да стана това, което трябваше да бъда. Ето защо изпитвам такава благодарност за всички тези неща. В противен случай щях да остана нервна и несигурна в себе си. И сега, по дяволите, не ме интересува. Опитвах се да забременея. Това беше предизвикателен път за мен, пътят на правенето на бебе.", казва тя.

Това е нещо, за което едва ли някой е имал представа. Анистън споделя още, че през всичките години на спекулации ѝ е било наистина трудно. Решла е да опита инвитро и всевъзможни други начини да стане майка.

"Заложих всичко на това. Бих дала всичко, някой да ми беше казал да замразя яйцеклетките си и да си направя услуга. Ето ме днес. Корабът отплава.”

В рамките на интервюто тя споделя още, че в момента не съжалява за нищо и изпитва облекчение от това да не се чуди дали би могло да се случи. Това, която истински я е наранило са спекулациите, че е егоист и това, ч Брад Пит я е напуснал, защото е искал да има деца. Всичко от, което се е интересувала в онзи момент е била кариерата, но не е изключвала възможността да не създаде семейство.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay