Къде заспиват звездните бебета

Сподели галерията:

Световните вестници вече пишат, че Адел е започнала да харчи "пари като вестници", за да обзаведе чаканата рожба, както си трябва. Преди два дни Ума Търман също роди третото си детенце, а според най-пресните новини, щъркелите са на път с щастливи вързопчета и за Пенелопе Крус, вероятно и за Ан Хатауей. Покрай всичко това, нямаше как и нас да не ни обземе бебешката треска, така че сме ви подготвили бонбонена галерия с детските стаички, в които някои от най-известните скорошни малчугани са прекарали първите си звездни дни на тази планета. Ще се убедите, че Адел, Пенелопе и Ан трябва доста да се постараят, ако решат да се надпреварват по майчинско разточителство с колежките си от шоубизнеса. Започваме с една от най-претенциозните звезди - Марая Кери. Виждате сладката обстановка, в която приспива с песнички близнаците си. Жирафът е особено важен - подарък от Шарън и Ози Озбърн, пък и едва ли е много по-евтин от мечето за 7500 долара, купено наскоро от Адел.      

Сподели снимката:
1 от 23
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 18.07.2012|15:57
Доста са претруфени. Сякаш ми идва прекалено. Не виждам смисъл от цялата тази помпозност. Хубаво е, че децата са родени в богати семейства и може да им се осигурят луксове, освен необходимите неща. Тъжно ми стана за Анистън обаче. Обзавела 2 детски стаи, а деца няма.
4
Не е посочен 18.07.2012|15:20
най ми допаднаха детските стаи на Марая и Джей Ло- много пиказно, макар леко натруфено, но пък тези детски легълца от ковано желязо за толкова хубави и стилни.
3
Не е посочен 18.07.2012|14:11
Страхотни стаи , направени с толкова вкус и стил...красота :)
2
Не е посочен 18.07.2012|12:28
Красиви, но леко претруфени детски сати. Най-важното според мен е родителите да са щастливи и да гледат децата заендо в тези стаи, а не какво повечето, вече да са разведени, а децата просто да се задоволяват с лукс.
1
Не е посочен 18.07.2012|10:33
най-много ми хареса стаята на близначетата на Марая,винаги съм харесвала този стил за детска стая и когато един ден имам свое дете ще направя нещо подобно,а детските стаи на Дженифър Анистън изглеждат малко плашещи,като знаеш,че тя всъщност няма деца
Специални оферти
Реклама от 3Bay