Дневен хороскоп за вторник, 16 декември 2014

Страхотни новини за повечето зодии!

Дневен хороскоп за вторник, 16 декември 2014

За да започвате дните си със своя хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Днес всичко ще ви се получава без особено много усилия. Радвайте се на спокойствието, което ще имате - всичко е във ваша полза.

Телец
Напълно възможно е днес някой да ви ядоса, но добрата новина е, че вие въобще няма да му обърнете внимание! Нека хората се занимават със своите дребнави действия... Важното е вие самите да намирате смисъл в нещата които правите.

Близнаци
Днес ви очаква ден, изпълнен с мързелуване! Оставете всички задачи настрана и се наслаждавайте на почивката си.

Рак
Вашият ден ще бъде напрегнат, но вечерта ще изпитате истинско удовлетворение. Оставете се амбицията да ви води, ще постигнете чудеса!

Лъв
Няма никакво значение какво казват другите - решението, което ви предстои да вземете днес, е правилно! Звездите ви подкрепят безрезервно, така че действайте смело.

Дева
Не искате никой да ви занимава със своите проблеми. Днес обаче ще се наложи да помогнете на някого - може и да не ви е толкова близък, но ще има нужда тъкмо от вашата подкрепа.

Везни
Имате усещането, че някой ви мами. Днес ще стане ясно дали наистина е така. Не губете вяра в хората обаче - не всички могат да бъдат поставени под общ знаменател!

Скорпион
Колкото и да не ви се иска, до края на годината има време. И работа, която тъкмо вие трябва да свършите! Ето защо е във ваш интерес днес още от сутринта да сте концентрирани и мотивирани.

Стрелец
Вашият кармичен път минава през доста емоционален период. Това обаче не означава, че е лош! Просто трябва да проявите търпение - добрите неща ще дойдат.

Козирог
Тежко му на онзи, който ви е подвел в миналото. Днес всичко ще стане ясно, а вие ще действате като един силен човек. Бъдете спокойни, няма да загубите, ако разкарате подмолните личности от живота си.

Водолей
Вероятно тъкмо днес до вас ще стигнат слухове, които силно ще ви притеснят. Според звездите обаче сте станали жертва на нагласена интрига и нещата не са такива, каквито изглеждат. Не прибързвайте с реакциите си.

Риби
Мечтаете си за планински простори и свободно време. Преди това обаче ще имате няколко доста ангажирани дни, като се започне от днешния. Положете всички усилия, на които сте способни - това няма да остане незабелязано.

5 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay