Имала съм и по-големи любови, но никоя от тях не беше така пречистваща

За силата на истинската любов!

Имала съм и по-големи любови, но никоя от тях не беше така пречистваща

Любовта е най-голямата и велика сила на този свят! Всеки, докоснал се до благодатните й извори, е истински щастливец. Всички възвеличават и пишат за първата любов. Аз искам да говоря за последната.

Първата любов е бляскава, тя оставя завинаги в съзнанието, в ума, побиват те тръпки като се сетиш колко лудо е било всичко. Тя е като ураган, който те връхлита внезапно и завърта, така че дълго не можеш да се опомниш.

Последната не може да се похвали с това.

Понякога дори е скучна, в нея може да няма толкова тръпка и страст. Често в нея се настаняват ежедневните проблеми и битовизми и отместват силата на любовта.

Тя не връхлита, тя просто идва. Идва и остава!

Не мога да нарека последната си любов най-дивата, най-голямата, най-красивата. Не заслужава епитети като бляскава, скандална, уопомрачаваща. Не, тя е тиха, разбираща, шепнеща, осъзната.

В нея не върша лудории, не ходя непрестанно на купони, нито се напивам и правя луд секс след това.

Не! Тази, последната, дори скучната, ако искате я наречете, тази любов ме кара да опознавам себе си повече, да навлизам в духовния свят на партньора си, да градим заедно доверие един към друг и да оценяваме малките моменти.

В тази връзка мога да бъда себе си. Мога да не се гримирам и пак да ми кажат "Колко си красива!" Мога да не се обличам със скъпи дрехи и пак да изглеждам изумително в очите на партньора ми. Спокойно мога да се излежавам до 12 на обяд в събота и никой да не ми направи забележка защо не съм направила вече палачинки.

В тази връзка няма неудобни въпроси, няма преглътнати обиди и потаени думи.

Може да не се прибирам в 5 сутринта, но пък заспиваме заедно в едно легло. Така, чуваща сърдечния му ритъм и чувстваща топлината му, мога да остана толкова дълго.. Това е способно да ме задържи цял живот.. в дискотеките такива екстри не предлагат.

В тази връзка срещам разбиране. Партньорът ми се е научил да бъде експерт по усещане и докосване.. докосване не само на тялото, но на всички струни на душата ми. Пръстите му така са се научили да свирят, че от мен да се излизва най-красивата и нежна мелодия, която някога съм чувала.

Неговата и моята душа правят един божествен храм, край който са израснали толкова много цветя.. защото и двете души са пречистени, омиротворени, проникнали една в друга. Това е резултатът от любовта ни!

В тази връзка аз съм истинска, нямам маски, нямам дори грим. А имам толкова много – Него, Любовта, истинската пречистена Любов!

 

 

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay