Жизел Бюндхен е най-богатата

Жизел е най-богатият модел

Жизел Бюндхен
Жизел Бюндхен

За седма година поред, списание Forbes обяви Жизел Бюндхен за най-печелившия модел.

 

Бразилската красавица е на върха на списъка, изготвен от Forbes, още от 2004 година, но тази година се наблюдава драстично покачване в нейните приходи, като от 20 милиона долара, тя вече притежава близо 45 милиона.

 

Доказателство за звездния статус на Бюндхен може лесно да се намери. След като стана лице на марката за коса Pantene през март 2010 година, продажбите на компанията в Латинска Америка скочиха с 40%.

 

Въпреки че печели толкова много, малките неща са онези, които правят модела щастлива. От всичко, Жизел най-обича да чисти дома си, който споделя със съпруга си Тим Брейди, техния 16-месечен син Бенджамин и доведения ѝ син Джак.

 

"Много обичам. Да чистя къщата за мен е терапевтично. Това, че станах родител ми даде съвсем нова перспектива за живота. Нямам думи да опиша колко ми харесва," сподели красавицата.

 

На второ място по печалба е германският модел Хайди Клум, която благодарение на партньорството си със сайта Amazon.com и лансирането на новата ѝ линия спортни облекла, спечели 20 милиона долара.

 

Трето място остава за британския модел Кейт Мос, която направи 13.5 милиона от различни сделки, включително от новата ѝ колекция чанти- Londchamps и рекламна кампания за Christian Dior.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 09.05.2011|14:20
Жизел е спечелила над 30 млн. долара в периода от юни 2005 г. до юни 2006 г. Също така тя има и рекорд в книгата на Гинес в категорията ,,най-богат супермодел на света" с нейните 150 млн. долара. Първото международно участие на Жизел Бюндхен е в ревю на британския дизайнер Алекзандър МакКуин, който я нарича “Тялото”. Следват ангажиментите и за най-известните дизайнери и модни къщи, между които “Кристиан Диор”, “Долче и Габана”, “Баленсиага”, “Валентино”, “Ралф Лорен”, “Луи Вюитон” и др. Жизел Бюндхен е известна и като един от ангелите в традиционното пищно шоу на бельото “Виктория’с Сикрет”. През май 2007 г. тя прекъсва договора си с марката, тъй като от “Виктория’с Сикрет” отказват да й платят желания хонорар в размер на 5 млн. долара. Само два дни по-късно тя става лице на “Ив-Сен Лоран” и съвместно с гиганта H&M разработва своя линия бельо. Няма спор, че е най-известния и скъпоплатен модел в света, редом с Клаудия Шифър и Наоми Кембъл.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay