Къде грешат мъжете в секса

Какво ни дразни в леглото

Къде грешат мъжете в секса

Добрата комуникация е определяща за страхотния секс и взаимното удоволствие. Както ние трябва да се вслушваме в това, което "казва" тялото му, така и той трябва да прави същото за нас. Изпълнени с желание обаче мъжете твърде често забравят, че трябва да доставят удоволствие не само на себе си. Ето кои са най-честите им грешки и нещата, които ни дразнят:

 

Секс като от порно филм

Мъжете си мислят, че жената винаги е в идеална форма за секс, гладка навсякъде като бебешко дупе и с неистово желание да влезе в ролята на Непозната или Съседката за секс.

 

Къде отиде предиграта?

Повечето мъже предпочитат да преминат към действието, докато за жените предиграта понякога доставя по-голямо удоволствие и от самия секс. Освен това така по-лесно стигаме връхната си точка.

 

Притискането на главата надолу означава: Орален секс

Ужасна мъжка тактика е да притискат жената надолу, когато искат орални ласки. Кристално ясно ни е, че мъжете обожават оралния секс, но ако искаме да го направим, нямаме нужда от допълнително "поощряване".


Смучките по врата казват: "Тя е моя!"

Едва ли има жена, която да не обича да бъде целувана по шията и зад ушите. Много мъже обаче гледат на смучките като на начин да си маркират територията.

 

Гърдите не са за украса

Силният пол обожава нашите прелести, но правилната стимулация на тази ерогенна зона е изкуство, което не всички владеят успешно.

 

Стигна ли до оргазъм?

За мъжете е въпрос на чест и на добре свършена работа ако са доставили върховно удоволствие на партньорката. Но ние се наслаждаваме на секса, дори когато не стигаме до оргазъм. Постоянните питания не само че убиват тръпката, а и ни карат да се чувстваме напрегнати, а от това нищо хубаво не би се получило.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay