Секс играчка на показ

Секс играчка на показ

Живеем в разкрепостени времена и твърдим, че не се притесняваме да говорим на всякакви теми. И все пак, секс играчките все още са табу за голяма част от хората. Предназначени да ни доставят удоволствие, тези малки тайни обикновено стоят скрити в чекмеджето на нощното шкафче, далеч от любопитните погледи. Много жени признават, че са горди притежателки на вибратор или дори на два, но малко се осмеляват да го държат на видно място, където някой може да го забележи. Поне до сега.

 

Представяме ви "Love the Bird” - играчка за големи, добре маскирана като стилна лампа. Интересният и новаторски замисъл е на ливанския дизайнер Marc Dibeh, който се вдъхновява от по-притеснителните си клиенти и желае да създаде нещо специално за тях. Стремежът му е бил да създаде секс играчка, която да може да се продава в магазини за аксесоари за дома.

 

А най-готината част е, че когато вибратора се извади от гениалното му скривалище, лампата започва да свети в червено, за да ви създаде настроение.

 

Да оставим оргазмите настрана за момент, лампата всъщност е изключително изчистена и стилна и е перфектен аксесоар за спалнята на всяка съвременна дама. Играчката за пораснали все още не е по магазините, но определено я очакваме с нетърпение.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay