Секс на разменни начала

Секс манипулация

Секс на разменни начала

Случвало ли ви се е да се чувствате красиви, секси и дори властни, когато успявате да завъртите на някой главата с магическите женски възможности за флирт, които само нежният пол притежава? Идеята ви не е била да завъртите нечия глава и да го объркате, нали?

 

Или може би просто сте чакала нещо да се случи - повече внимание, обвързаност, специален подарък, и сте се чудели дали евентуално, не би било възможно да забързате процеса, ако се превърнете в магьосница в леглото?

 

Или вероятно сте била много ядосана на приятеля си за нещо, незначително и глупаво, но сте отказали невероятния секс, който му бяхте обещали – мислейки, че това ще го накаже и накара да се замисли за действията си и да дойде сам при вас?

 

По-голямата част от жените, по една или друга причина, поне веднъж в живота, са използвали секс, за да манипулират някой мъж.

 

Всеки път, когато сте използвали красотата, тялото или сексуалността си, за да получите нещо, независимо дали е съзнателно или не, вие сте манипулирали.

 

Има ли нещо нередно в това – да използваш даденостите си, за да получиш каквото искаш? В крайна сметка силата на женствеността се използва от както свят светува, нали?

 

Използва се, да. Похват е. Но когато прибягваш до използването на аспекти от сексуалността, за да получиш желаното, ти всъщност се опитваш да се справиш с два основни проблема: власт/контрол или стойност/любов.

 

Замислете се - във всички по-горе изброени сценарии, всъщност жената иска да получи повече любов, да се чувства ценена или да упражни повече контрол, за да се почувства властна.

 

Ако сексът е пешка в играта на контрол или стойност – в крайна сметка никой не печели. 

 

Най-срамното е, че истинският подарък да споделяш съзнанието, сърцето и тялото си с някой, поевтинява и в крайна сметка забравяте, че въобще сте го имали някога. Сексът се превръща в разменна монета за нужди, вместо интимност.

 

От друга страна – интимността е хубаво нещо, но няма нищо лошо понякога да разпалваме страстите с игра на котка и мишка.

 

Важното е да намерите границата между двете и да не ползвате секса за заместител на всички неща, които не можете да поискате и изречете на глас.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay