Защо Владо Карамазов не бърза да има деца?

Защо Владо Карамазов не бърза да има деца?

Владо Карамазов, един от най-привлекателните и харесвани от жените български актьори, винаги е бил дискретен относно личния си живот. Сега, на 45-годишна възраст, той най-накрая разкрива подробности за любовните си отношения в книгата си, която трябва да бъде издадена скоро.

В интервю преди официалното пускане на книгата Карамазов обсъжда причините, поради които досега не е създал семейство. Той обяснява, че не харесва жени, които са прекалено настоятелни или лигави, които се опитват да променят партньора си според собствените си предпочитания.

"Разбира се, нямам нищо против да имам деца, напротив, те са нещо прекрасно. Само че за мен децата никога не са били на всяка цена. Няма и да бъдат. Не искам просто да се размножа, че да кажат хората - браво, тоя е потентен, изпълни си предназначението. Това за мен са глупости. Ще имам деца, когато и ако открия жената, с която искам да бъда и която искам да е тяхна майка", заяви Карамазов.

"Да ви кажа честно, досега не съм срещал тази, която да ми отнесе главата и да не мога без нея. Срещна ли я, няма да я оставя да ми се изплъзне", продължава Владо.

Докато чакаме официалното публикуване на книгата му, феновете с нетърпение очакват да научат повече за гледната точка на актьора за живота, любовта и всичко между тях.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay