Изневеряваме ли според зодията си?

Може ли да ни се вярва?

Изневеряваме ли според зодията си?

Астрологията може много да ни каже за това дали един човек предпочита да говори истината или по-скоро да послъгва. Вярвате или не, това ни е заложено и трудно можем да избягваме от него. Проверете верността си и вие.

Овен

Вие сте жени, които желаят да бъдат единствени за партньора си. Понякога, обаче, ако виждате, че той не ви отдава нужното внимание и нежност, сте склонни да отидете при друг мъж.

Телец

Вие сте много лоялни и честни и дори и нещата с партньора Ви да не се развиват така, както вие сте си ги представяли, то вие дори не бихте си помислили да му изневерите.

Близнаци

Вие сте със слаби ангели и лесно биха се поддали някой да им замае главата.

Рак

Вие сте много емоционални и имате нужда от стабилност, затова вероятността да изневерите, при вас е минимална. Вие имате добро сърце и не бихте причинили нещо подобно на партньора си. Истината е, че дори съобщаването на новина за раздяла би Ви била ужасно трудна задача.

Лъв

Ако приятелят Ви не ви приема като огромна блещукаща звезда и не обикаля около вас, за да задоволява всички ваши привички, то вие сте способна на изневяра и дори няма да съжалявате за това.

Дева

Вие сте верни в любовта и приятелството.

Везни

Природата е била щедра и към Вас и Ви е дала привлекателни форми, но въпреки това.. вие сте честни спрямо партньора си, защото сте надарени и с голяма доза романтизъм и вяра в истинската любов.

Скорпион

Вие ставате верни  в момента, в който срещнете човека, който Ви допълва емоционално.

Стрелец

Вие обичате секса и удоволствието от него. Не приемате нещата толкова сериозно, затова за вас една изневяра е нещо съвсем безобидно.

Водолей

Когато намерите любовта на живота си, вие никога вече няма дори да си помислите да му изневерите.

Риби

Вие сте много емоционални и влюбчиви, което не Ви дава да изневерите.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay