Имате ли вече дълга пола?

Пола до колене

В дните, в които по-скоро ви се иска да нагазите в морето до колене, но физически нямате тази възможност, със сигурност ви е горещо. Жаркото слънце напича, офис-помещенията стават все по-задушни. А разходката през деня е немислима, ако маршрутът ви не се състои от поне 50% сянка.

 

Облеклото в този сезон обикновено се приема за намалено до минимум. Обратно на очакванията обаче, ние ще ви предложим да опитате дългата пола като алтернатива за горещите дни. Все пак не напразно в пустинята например няма да видите някой местен с къси панталонки и потник, нали?

 

Изработени от подходящата материя и кройка, дългите поли на първо място ще ви пазят прохлада. Когато слънцето не "нагрява" директно кожата, организмът много по-лесно се справя с жегите. Още повече, усещането за допир на коприна и свободата, която ще почувствате, обличайки такава пола, са несравними.

 

Вижте галерията за повече предложения. Няма ограничения за цвят, дължина или материя. Стига само да се чувствате добре в полата си, сте готови да изминете километри из града. Без да прегреете нетърпимо.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay