Каква прическа да изберем за сватбата си?

Каква прическа да изберем за сватбата си?
Canva

Изборът на перфектната прическа за вашата сватба зависи от няколко фактора, включително формата на лицето ви, типа коса, личните предпочитания и цялостната тема или стил на сватбата. Целта е да изберете прическа, която ви кара да се чувствате спокойни и стилни през целия ден, като същевременно допълва тоалета и визията ви. Ето няколко предложения, които да разгледате:

Висок кок

Високият кок е елегантна и класическа прическа, която може да бъде едновременно официална и непринудена. Тя открива лицето ви и е подходящ за всяка форма. Можете да добавите декоративни фиби, шноли или воал за допълнителен блясък.

Разпуснати къдрици

Ако имате дълга коса, меки вълни или къдрици могат да бъдат красив избор. Те са романтични, женствени и могат лесно да бъдат събрани в нисък кок или опашка за приема.

Плетен кок

Плетеният кок е модерна и шикозна опция, която добавя текстура към косата ви. Подходящ е за всякаква дължина на косата и може да бъде украсен с аксесоари като перли или цветя.

Нисък кок

Ниският кок е класически и изискан избор, който може да бъде едновременно официален и удобен. Той показва лицето ви и може лесно да бъде допълнено с воал или диадема.

Меки вълни

Ако харесвате правата си коса, меките вълни могат да бъдат прекрасна алтернатива. Те добавят обем и движение към косата ви, като същевременно остават полирани и изтънчени.

Една страна

Ако искате да покажете част от лицето си, прическата на една страна е елегантен вариант. Това може да бъде направено с права коса, леко начупена или дори вдигната нагоре за допълнителен ефект.

Винтидж прическа

В зависимост от темата на вашата сватба, винтидж прическа може да бъде забавен и уникален избор. Обърнете се към стилист, който е специализиран във винтидж прически, за да постигнете външен вид, вдъхновен от миналото.

Не забравяйте да вземете предвид комфорта, както и стила, когато избирате прическата си. Говорете със стилист, обсъдете вашите предпочитания и поискайте съвет въз основа на формата на лицето и типа коса. Правейки пробна прическа преди големия ден, можете да сте сигурни, че ще се чувствате уверени и красиви през цялата сватба.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay