Какво си мислят мъжете, но никога няма да заявят ясно

Какво си мислят мъжете, но никога няма да заявят ясно

Ето няколко мисли, които преминават през ума на всеки мъж, но които той никога няма да си позволи да каже ясно пред другите, та дори и пред себе си.

1. "Семейството ти наистина ме плаши." Или постоянният контакт, или грубият баща, или лудата сестра ... тук има някакъв момент, който наистина го плаши, но никога няма да го определи пред вас.

2. "Не съм сигурен колко съм добър в това секс нещо, което изглежда ти харесва." Каквото и да е "онова нещо", колкото и да сте го насърчавали или похвалили, той все още не е сигурен дали е професионалист в това и се чувства малко особено всеки път, когато го помолите. Женското тяло е сложно и чудно нещо.

3. "Не съм на 100% там, където искам да бъда професионално." Кой е всъщност? Дори и да е много успешен, той пак ще има амбицията да продължи да се изкачва по каквато и да е йерархия. Колкото повече човек казва колко невероятно се справя в професионален план, толкова по-несигурен е обикновено в това.

4. "И аз имам комплекс, свързан с тялото ми." Той гълта корема си всеки път, когато свали ризата си и се надява да не забележите.

5. "Имам леки съмнения относно общото ни бъдеще." Никой в ​​една връзка не е на 100 процента сигурен през цялото време. Най-често той е ужасно привързан към вас, но в някои моменти започва да се чуди дали връзката ви е истинска.

6. "Играта с детето на моя приятел отключва бащинския ми инстинкт." Той не иска да ви изплаши и не е непременно готов за деца, но никога няма да ви каже, че е бащинският му инстинкт е там.

7. "Той се страхува да каже първи "Обичам те "." Освен ако не го напиете. Тогава той може просто да изпусне "Обичам те" на третата среща. Или пък да се подготвя толкова много време да го каже, докато изведнъж не каже фразата случайно, докато гледате филм на дивана.

8. "Влюбен съм в най-интимната част от тялото ти." Има едно нещо във вас, което всеки път го кара да се разпали и му помага да развинти въображението си, но той никога няма ясно да заяви, че онази част от тялото ви му въздейства толкова много.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay