6 знака, че той мисли за Вас през целия ден

Разчетете правилно знаците

6 знака, че той мисли за Вас през целия ден

Всяка жена иска вниманието да е насочено към нея и се муси, когато е засенчена от някой друг. Искате ли да разберете дали изплувате често в съзнанието му денем? Ето и знаците, които ще ви помогнат да узнаете.

Праща Ви много съобщения - Още не сте прочели едното, а вече получавате и друго съобщение. Ако са и забавни, освен любовни, това означава, че той иска да сте усмихната и много щастлива. 

Прави Ви изненади често - Не говоря за скъпи подаръци, а за малки приливи на нежност, нещо скромно, простичко, но което променя деня Ви.

Слуша внимателно какво му казвате - Когато му хвърлите препратка към разговора от преди два дни, той веднага може адекватно да продължи темата, което означава, че ви е слушал и че сте в мислите му.

Винаги Ви се обажда, когато излиза с приятели - Той просто иска да сте спокойна, че ще се забавлява и .. че мисли за Вас и Ви обича. Този сигнал може да се разчете и като "За съжаление ти няма да си с мен". 

Винаги Ви подарява подарък, който Ви допада - Той Ви е опознал толкова добре, че знае какво да купи, за да Ви зарадва. 

Сърди се, че не му връщате смс-и- Ако един мъж започне да обяснява с леко намусена физиономия как той е пратил 10 съобщения за час, а вие едва 1.. то работата е ясна, момичета.. Луд е по Вас!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 5
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay