Грижа с приоритети

Нанасяне на продукти за лице стъпка по стъпка

Грижа с приоритети

Всякакви жертви си заслужават в името на красивата кожа. За съжаление, употребата на скъпи и много на брой продукти, не е достатъчна. Вашите навици също имат отражение върху външния ви вид. Забравете за миг убеждението, че кремовете, серумите и лосионите изчерпват грижата за вашата кожа. И помислете как може да засилите тяхното действие.

Вечерно ексфолиране
Оказва се, че има огромно значение кога точно ексфолирате кожата си. Ако го правите вечер, кожата ви ще бъде по-малко податлива на увреждания от околната среда като слънце, вятър, студ. Още повече, по този начин чувствително ще намалите времето, за което се приготвяте сутрин.

Употреба с приоритети
След като сте почистили идеално лицето си е време да нанесете всички онези вълшени продукти, които сякаш използват магическа пръчица, за да събудят красотата ви. Започнете от най-важното мазило, което третира конкретен проблем на кожата ви. Така то ще бъде абсорбирано ефективно, а след него нанесете следващия по важност продукт.

И не забравяйте, че грижата за кожата е от изключително значение. Отделете време, за да изберете най-подходящия продукт. Ако трябва, инвестирайте повече средства в него, само и само да постигнете желаните резултати.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay