Да живеят разпродажбите!

Outnet прави намаление на последните модни колекции, а цените ще бъдат по-ниски с до 85%!

Индианска рокля от коприна на TWENTY8TWELVE by S.Miller. От 349.90 евро на 69.90 евро. 80% ОFF
Индианска рокля от коприна на TWENTY8TWELVE by S.Miller. От 349.90 евро на 69.90 евро. 80% ОFF

Представете си чувството да можеш да си купиш дрехи и аксесоари на световноизвестни дизайнери, и то на достъпни цени. Днес вече няма нищо невъзможно, защото живеем в ерата на свръхпредлагането, което обославя наличието на разпродажби. Които, за щастие, засягат всички сегменти на модната индустрия - от най-масовите марки като H&M, до произведенията на висшата мода, дело Prada, Marc Jacobs, Gucci.

Дойде сезонът, когато за пристрастените към модата и умното пазаруване няма нищо невъзможно. Един от най-посещаваните сайтове, които предлагат колекциите на най-големите в модата, обяви намаление до 85%. Този уикенд The Outnet* стартира разпродажба, в която намаленията наистина ще достигнат до тези нечувани стойности, а за тези които не са запознати с портала ще кажем, че там може да се намери всичко от всички - списъкът с моделиери и марки наброява над 500. Dolce&Gabbana, Alexander McQueen, Мissoni, Fendi, Oscar de la Renta...

За дългите разходки по плажа ще ви е нужен нов бански, нали? А защо да не се сдобиете с модел на Emilio Pucci, намален от 220 паунда на... 33?!

Сериозно, The Outnet е мястото, където трябва да прекарате уикенда. Затова побързайте да се регистрирате и се настанете удобно в очакване на големите промоции. Разпродажбата започва на 29 юли и ще можете да избирате между над 2 000 артикула. Не е за изпускане, нали?

Някои от артикулите в разпродажба, които предлага сайта можете да видите в галерията. Всичко останало - тук.

 

*Игра на думи: "Outlet" е магазин, който предлага стоки от по-стари колекции; Net (от Outnet) - интернет

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay