Дойде славното време на скромния тишърт

Новият живот на обикновената тениска

Усещаме лятото във въздуха и с настъпването му е време да заобичаме леките потници и фини "слоеве". Сега непретенциозният, скромен тишърт е по-модерен от всякога, затова му обърнете специално внимание.

 

Вариациите, които дизайнерите ни предлагат този сезон, се разгръщат от класиката до авангарда и от строгата симетрия до необичайна асиметрия. Каквото и да изберете, важно е десенът да е едноцветен, линията да е подходяща за фигурата ви, а материята да е еквивалент на комфорта.

 

Защо пък да не се присъедините към клуба на момичетата на Jil Sander и не облечете класическата бяла тениска с пола, докосваща пода, за да достигнете най-модерният вариант на вечерното облекло?

 

Подходът е изцяло отговарящ на вълната на сезона – без много усилия.

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 23.10.2013|15:04
Аз също обичам семплите дрехи, всички показани на снимките трениски много ми харесаха без изключение.
1
Не е посочен 06.07.2011|10:17
Никога не съм харесвала претруфените и шарени дрехи. Изчистеното винаги ме е привличало, а този сезон е по-модерно от всякога, просто чудесно. Моделчетата в галерията са много сладки, поздравления за добрия подбор! На сайта на Jil Sander можете да разгледате още много интересни съчетания и невероятните му аксесоари, които няма как да не ви впечатлят. http://www.jilsander.com/
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay