Калинке, малинке

Точки навсякъде и по всяко време

Колко точки имате?

Този въпрос сигурно ще ви учуди. Може би ще помислите, че става дума за последния тест, който сте правили. И няма да успеете да си спомните.

 

А по-лесно е да приемете питането буквално. И да преброите точките по себе си. Знаем, че не сте калинка. Но предполагаме, че сте облекли някоя дреха с актуалните за всички сезони точки.

 

Малките точици могат да бъдат страшно елегантни, особено когато са бели. Цветните решения пък са чудесни за свободното ви време. Тогава и размерът на точките варира от малки невидими "петънца" до кръгове с различен цвят.

 

Дрехите на точки напомнят за красивите кукли с панделки и плитки. Може да постигнете този ефект като в допълнение към точките на тоалета сложите аксесоар с фльонга – широк колан с този детайл или лента за коса, вързана по този начин. Обуйте и балерински обувки без пръст, за да постигнете завършен облик на сладка кукла.

 

Точките могат да носят усещане и за сексапил. Черни точки на тъмен чорапогащник стоят предизвикателно, а само най-смелите дами могат да си позволят прозрачна блуза с такъв десен.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay