Краят на света идва красиво

Мила Йовович за Campari 2012

Календарите са онези цветни страници с разграфени таблици за дните, седмиците и месеците в годината, на които не отдаваме особено значение, освен когато сме притиснати от модерните диктатори - планиране и липса на време.

Календарите на Campari обаче не влизат в категорията на скучните отметки на дните, а са истинско произведение на изкуството. С предложението си за 2012, озаглавено "It’s the end of the world, baby!" горчивият италиански аперитив ни подготвя за края на света. А кой по-добре би предизвестил апокалипсиса от Мила Йовович?!

Мила застава пред обектива на френския фотограф Димитри Данилоф за тринадесетото фатално издание. Нищо не е случайно.

35-годишната актриса от "Заразно зло" следва стъпките на Бенисио Дел Торо, който бе лице на
Campari за 2011. Актрисите Олга Кюренко, Джесика Алба, Ева Мендес, Салма Хайек пък красиха дванайсетте месеца съответно през 2010, 2009, 2008 и 2007 година.

За разлика от снимките на своите предшественици, тези на Мила Йовович впечатляват с визуалните си ефекти. Оживяват древните фантазии на маите, които предсказват, че на 21 декември 2012 идва краят на света. Сценариите са различни - опустошителни цунамита, разтърсващи земетресения, огнени стихии, инвазия на извънземни.

Йовович обаче не се страхува от природните сили. Контролира ги, има власт над тях. Краят на света идва красиво и с чаша алкохол в ръка.

С една идея май сме по-готови да го посрещнем.

83 10
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 10.12.2013|16:02
Ех тази Мила толкова е изкусителна.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay