Маникюр директно от Ню Йорк

Седмицата на модата представи тенденции от всички аспекти

Има много да се изприказва за Седмицата на модата в Ню Йорк. Колекциите са безброй, моделите са спиращи дъха, а има и толкова много детайли, които заслужават вниманието ни. Ще започнем от тенденциите в маникюра, които ни грабнаха веднага. Пък да видим, докъде ще стигнем.

По време на грандиозното събитие станахме свидетели на разнообразен дизайн и страхотни цветове, нанесени върху ноктите на красавиците. Маникюрът на повечето модели бе микс между класически тенденции като френски лак и артистична декорация, която създава wow-ефект за всеки нокът.

Няколко бяха водещите марки, които определяха тенденциите в маникюра по време на Седмицата на модата. Nonie crème бяха заложили на смес между розово, осемдесетарско тюркоазено и пастелено пистачо, разбирайте зелено. OPI бяха използвали искрящо оранжево-червено от серията Mon Sooner or Later, тъй като трудно може да се сбърка с подобен класически нюанс. Всички знаем, че крещящите цветове за маникюр ще са модерни, каквото и да става. Имаше предложения, базирани на френския маникюр, но с доста футуристично изпълнение. Черно и бяло, което оформя малки триъгълници или пък нокти в естествен цвят и цветен акцент на края на плочката. CND пък бяха нанесли няколко пласта от различни серии лакове, като крайният ефект бе хипнотичен маникюр в преливащи цветове.

Не бяха изключение и волните решения в патешко жълто, а комбинацията розово-синьо ни стана любима, може би заради модела. В общи линии, тенденциите са толкова шантави, колкото и колекциите на дизайнерите. Въпрос на избор, дали ще последвате някоя от тях.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay