Продукт с чудати качества

Малко количество вазелин с големи възможности

Продукт с чудати качества

Той съществува от години, ако трябва да бъдем точни е създаден още през 19 век, и притежава уникалните свойства да лекува, облекчава, хидратира и изобщо да радва кожата по всякакви начини. Той е вазелинът, а днес ще ви запознаем с неговите най-чудати качества.

За хубава усмивка

Бас хващаме, че не знаехте, че с малко вазелин можете да избелите зъбите си. Просто вземете малко количество от мазната консистенция и потъркайте зъбите си. Според специалистите от healthbeautyspot тази процедура ще направи усмивката ви по-сияйна. Освен това ако обичате ярките червила, с помощта на този продукт се предпазвате от оцветяване на зъбите си.

За подхранване на изтощената коса

Ако и вие, като по-голямата част от нежния пол, страдате от "сламена" коса и сухи краища, то вазелинът може да бъде вашият спасител. Просто намажете косата по дължина с подхранващият продукт, без да докосвате корените, и изчакайте около час, за да подейства. След това измийте старателно с обилна доза измиващ продукт, докато косъмът не "скърца" от чистота.

И за почистване на грима

Ако тоалетното ви мляко се е изчерпало, то вазелинът може идеално да го замести. Знаете процедурата - само внимавайте да не прекалите с употребата, тъй като може кожата ви да се омазни. И да, вазелинът премахва дори спиралата!

За по-дълготраен аромат

Малко количество вазелин, втрито на китките, шията и деколтето, ще задържи аромата на парфюма ви за по-дълго.

Дълги мигли и пърхащ поглед

Една истинска бабина хитрост гласи, че ако мажем миглите си всяка вечер с мазния продукт, те ще станат по-здрави и дълги. Не сме пробвали, но сме склонни да опитаме.

Идеалният ексфолиант

Ако смесите малко вазелин с морска сол или овесени трици, ще получите много полезен скраб за тяло, с който да освежите кожата си.

7 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay