Чудотворен крем?

Обещават ни, че можем да скрием следите на времето за 40 секунди

Чудотворен крем?

Свикнали сме да слушаме какви ли не суперлативи за козметичните продукти на пазара. Всички те, с цял да ни убедят да пръснем сума ти пари в името на суетата.

Един такъв "магически" продукт е балсамът-чудо, който бе пуснат на пазара миналата седмица във Великобритания, и за краткия период от седем дни успя да достигне челните места по продажби в 22 страни. Въпросният крем се нарича Nanoblur и обещава прикриване на бръчките и пигментацията за, внимание, 40 секунди! Струва ни се доста нереалистично да вярваме в такива приказки, но по думите на изпълнителния директор на канадската компания Indeed Labs, създала продукта, чудесата стават реалност.

"Всеки желае да получава най-доброто. Истината за козметичната индустрия е, че всички продукти са измамни, a успешният маркетинг ги продава добре. Смея да твърдя обаче, че "Nanoblur" е по-различен. Този балсам представлява крем с миниатюрни високотехнологични
частици, които разпръскват светлината, и за по-малко от минута придават на кожата свеж вид.

Всъщност идеята за "замъгляване" на несъвършенствата по кожата не е никак нова, но за пръв път използването на оптични ефекти с цел заблуда на окото достига до по-високо ниво на усъвършенстване.

"Ако дадете снимка за ретуш, специалистът ще започне със замъгляването на дефектите по лицето ви. Точно това се стремим да постигнем с нашия продукт. Той пречупва светлината в толкова много посоки, че се създава ефектът на гледане през замръзнало стъкло", разказва директорът на Indeed Labs.

Балсамът-чудо все още не е пуснат на пазара у нас, но сме сигурни, че скоро ще бъде достъпен за българските потребители. С удоволствие бихме го изпробвали, стига да не струва повече от половината ни заплата. Все пак и суетата си има граници.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 11.10.2011|10:31
Техният продукт е нищо повече от зрителна измама. Другите продукти променят структурата на кожата, изглаждат по естествен път и наистина постигат ефекта, за който говорят. Не знам как мислите вие дами, но според мен това си безполезен продукт!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay