Шарения за добро настроение

Направете си сами интересен маникюр

Едноцветният маникюр е класика, но има и случаи, в които шареното е необходимост за добро анстроение. Нищо не ни пречи да експериментираме с възможностите, които ни дава своеобразното изкуство за рисуване на нокти. Открихме една техника, която ще ви даде възможност да използвате каквито цветове пожелаете. А крайният резултат ще е геометричен десен в искрящи цветове.


Необходими са ви лак за основа в избран от вас цвят, топ лак за фиксиране на красивите резултати и маркер за нокти. Най-опитните фенове на различния маникюр твърдят, че и с обикновен перманентен маркер се получава същия ефект.

Лакирайте ноктите си с два слоя от цветния лак, като търпеливо изчакате да изсъхнат. Започнете да рисувате форми по ноктите си. Ако сте начинаещи в това изкуство, пробвайте първо да нарисувате симетрични линии в единия край на нокътя или пък геометрични фигури на всеки пръст. Не се притеснявайте, ако сбъркате – маркера лесно се изтрива със салфетка, преди да е засъхнал. Когато постигнете задоволяващи резултати, нанесете топ лак и сте готови. Ще имате най-интересни шарен маникюр, направен за няколко минути.

9 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay