Ювелирни уникати от Русия с любов

Един диамант никога не е достатъчен

Сестрите от руски произход, Соня и Катя Гайдамак, стоят зад инициалите на нашумелия бранд за луксозни бижута с ексклузивен дизайн - S&K Gaydamak Privé Jewellery. Женската страст към миниатюрните творения от благородни метали и скъпоценни камъни е добре позната за двете космополитни красавици. Идеите за нестандартните бижута принадлежи на Катя. Докато твори дизайна на своите ювелирни украшения, тя се вдъновява от финия блясък на скъпоценните и полускъпоценните камъни, представяйки си как биха стояли около пръста или шията на една стилна дама. Изработката е изящна, а материалите с безкомпромисно качество - бяло, жълто, розово и черно злато, разноцветни диаманти, сапфири, турмалини и други проблясващи малки вълшебства. Соня завършва образованието си в Париж и Ню Йорк, а сега отговаря за мениджмънта и развитието на бранда.

Двете сестри заедно откриват разковничето към успеха - бижутата им се продават на няколко континента, а модните списания се надпреварват да пишат за тях. Наскоро и дивата Никол Шерцингер се появи в американския X-Factor с една от уникалните гривни, дело на S&K Gaydamak.

Тъкмо гривните им са изумително елегантни, но не това ги прави неповторими и така желани в колекцията на всяка жена, пристрастена към лимитираните бижута и диаманти. Гривните на S&K Gaydamak са вдъхновени от рисунките с къна, с които се изписват ръцете на булките в Мароко и Индия. Бижуто се поставя не традиционно върху китката, а върху самата длан - закрепва се между вътрешната страна на палеца и външната на малкия пръст. Модната икона Мирослава Дума също е пристрастена към тях. Доколкото човек може да бъде пристрастен към нещо, чиято цена варира между 6000 и 22 000 щатски долара.

Ювелирни уникати от Русия с любов


В свят на изобилие от лога, какво всъщност отличава един бранд сред останалите. Сестрите Гайдамак пътуват непрестанно, интересуват от литература, кино, изкуство и изучават допълнително науката за скъпоценните камъни. Катя черпи вдъхновение от "Приказки за хиляда и една нощ", Париж от времето на Бел Епок и бижутата Cartier от началото на 20-ти век. Руските корени също намират свое отражение в колекциите на дизайнерката.

Освен чудесна инвестиция, диамантите несъмнено са и най-добрата възможна компания за тоалета на всяка взискателна дама. Предложенията на S&K Gaydamak Privé Jewellery несъмнено биха си подхождали с червен килим и светлини от прожектори. 

14 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay