Играй и спечели с Jenite.bg и "Бомба със закъснител"

Играй и спечели с Jenite.bg и "Бомба със закъснител"

Филмът "Бомба със закъснител" е многообещаващ, не само защото събира три емблематични за нашето време актриси – Никол Кидман, Чарлийз Терон и Марго Роби, а и защото засяга проблем, който имат хиляди жени по света и вдъхва кураж на жертвите на сексуален тормоз, показвайки, че дори толкова могъщ човек, като Роджър Ейлс, може да бъде изобличен. Сексуалният тормоз на работното място е глобален проблем и много от жертвите се страхуват да се оплачат, за да не загубят работата си.

За да отбележим премиерата на филма Бомба със закъснител, даваме възможност на петима от вас да спечелят билети за филма. 

За да се включите в играта, напишете в коментар под статията коя от 3-те актриси (Никол Кидман, Чарлийз Терон и Марго Роби) харесвате най-много и тагнете приятел, с когото бихте гледали филма "Бомба със закъснител". 

В "Бомба със закъснител" носителката на "Оскар" Никол Кидман влиза в ролята на известната  журналистка Гретчен Карлсън. Работата на дългогодишната водеща във Fox News е спъвана системно, а в крайна сметка е и уволнена, след като отблъсква сексуалните намеци и настъпления на изпълнителния директор Роджър Ейлс. Карлсън става първата жена, която повдига дело за сексуален тормоз срещу Ейлс.

Играй и спечели с Jenite.bg и "Бомба със закъснител"

Впоследствие към нея се присъединяват множество жени, сред които и противоречивата, доста популярна водеща Мегън Кели, в чиято роля влиза носителката на "Оскар" Чарлийз Терон. Кели е една от звездите на Fox News, която не се свени да коментира сексисткото поведение на Доналд Тръмп – тогава все още кандидат за президент на САЩ, но за да не навреди на кариерата си, дълго време отказва да свидетелства срещу Ейлс, въпреки че лично е пряка жертва на поведението му.

Играй и спечели с Jenite.bg и "Бомба със закъснител"

Номинираната за "Оскар" Марго Роби изиграва младата Кейла Посписил – събирателен образ на няколко жени. Кейла е амбициозна и интелигентна, но в същото време доста наивна и страда от илюзии по отношение на истинските мотиви на Ейлс да ѝ помогне да се издигне в кариерата.

Играй и спечели с Jenite.bg и "Бомба със закъснител"

 

Имате време до 12 януари включително. Победителите ще бъдат обявени на 13 януари в сайта Jenite.bg и в официалната ни Фейсбук страница. Желаем Ви успех!

Отговорете с коментар под статията или с имейл на games@novinitegroup.com.

"Бомба със закъснител" излиза в кината от 10 януари. 

Трейлърът на филма може да видите ТУК

*Играта се организира от сайта Jenite.bg, който е част от интернет медийна група "Новините" ЕАД. 

*"Новините" ЕАД се задължава да НЕ предоставя личните Ви данни на трети лица.

* Участието в играта означава, че сте съгласни с Общите правила за ползване на "Новините" ЕАД, както и с официалните правила на играта.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 12.01.2020|14:44
Обожавам Чарлийз Терон! Отдавна отлагано кино с любим човек Trayana Mironova. <3
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay