Натали Портман и Аштън Къчър - "Просто секс"

Просто секс с Аштън Къчър

"Просто секс" е романтична комедия с участието на Аштън Къчър и Натали Портман, чиято премиера в България ще бъде на 11 февруари 2011г.

 

Филмът, с оригинално заглавие "No Strings Attached”, разказва за двама приятели, които решават да имат чисто физическа връзка, без да намесват чувства във взаимоотношенията си.

 

Натали Портман играе ролята на младия лекар Ема, която е с доста напрегнато и стресиращо ежедневие, което не й позволява да има пълноценна връзка. Аштън се превъплащава в ролята на Адам- неин стар приятел, който се съгласява да се впусне в секс авантюра с нея. Без да предполагат, много скоро двамата се влюбват един в друг и сценарият "friends with benefits" се превръща в интересна романтична комедия.

 

Секссимволът Къчър споделя, че е правил много подобни филми, но този е доста по зрял. "Дава по-задълбочен поглед върху това дали може да съществува сексуална връзка без чувства. За младото поколение момичета кариерата е приоритет и това променя същността на взаимоотношенията им с мъжете. Може би просто трябваше да наречем филма "Клуни”. Именно такива са връзките на Джордж Клуни в последните 20 години. А той изглежда щастлив", разказва шеговито Аштън.

 

Продуцент на лентата е Айвън Райтмън, нашумял с работата си над хитове като "Ловци на духове", "Джуниър" и "Ченге в детската градина", който за първи път прави комедия, посветена на живота и проблемите на младото поколение. "Забелязах по моите собствени деца, че това поколение, младите хора като цяло, намират за по-лесно да имат сексуална пред романтична връзка. Ето така половете общуват в наши дни”, казва Райтмън.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay