Очакваме "Първичен код" - новото от продуцента на "Здрач"

"Първичен код"

Очакваме "Първичен код" - новото от продуцента на "Здрач"

Технологии, тероризъм, секретна правителствена мисия. Дори ключовите думи за трилъра "Първичен код" да ви звучат крайно клиширано, струва си да му дадете шанс, защото идва с обещанието, че ще промени представите за пространството и времето.

 

В главната роля е Капитан Колтър Стивънс, който се събужда една сутрин във влак, без да има идея как въобще се е озовал там. В огледалото на банята той вижда не себе си, а друг образ и открива в джоба си чужди лични документи Шон Фентрес, учител.

 

Оказва се, че капитан Колтър е включен в строго секретна мисия. Тя има за цел да спре терорист, който възнамерява да взриви влака, а по-късно планира да убие хиляди хора в сърцето на Чикаго. Секретната компютърна програма позволява на Колтър да съществува под формата на различни личности - своята и тази на Фентрес - в две паралелни реалности. Той постоянно се завръща във влака, за да открие терориста, и всеки път има точно осем минути, за да разплете случая.

 

Режисьор на "Първичен код" е синът на Дейвид Бауи - Дънкан Джоунс, а сценарият е дело на Бен Рипли ("Видове 3"). В ролите ще видим: Джейк Гиленхал, Мишел Монаган, Вера Фарминга, Мишел Монаган и Джефри Райт. Продуценти са Марк Морган ("Здрач"), Филипе Руслет и Джордан Уин.

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay