Имате нужда от акцент - заложете на ноктите

Ноктите са важна част от външния ви вид

Имате нужда от акцент - заложете на ноктите

От пънкарско черно до кърваво червено, много често цветът на ноктите ви казва много повече, отколкото всеки друг избор, който правите за външния си вид. Бързата мода направи конфекцията неизбежна, така че при създаването на цялостен имидж акцентът пада върху цветната козметика и аксесоарите. Всичко – от цвета на косата до обувките, е отражение на подчинението на обществото, тенденциите и модата.

 

В период на икономическа криза дамите често прибягват до козметични продукти, защото са по-достъпният лукс. В миналото цветът на ноктите беше просто част от цялостния вид на моделите по подиума, но наскоро той се превърна във важна и емблематична част от колекциите. Доказателство за това е фактът, че сезонните лакове на Chanel са толкова желани, че се разпродават още в първите няколко дни след като са пуснати на пазара.

 

Независимо дали е дизайнерски или купен от близкия козметичен магазин, лакът е още една стъпка към постигането на цялостен и отличаващ имидж. Възможностите за "дизайн" на ноктите са безкрайни и точно това ги прави перфектния акцент в личния стил на всяка дама.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay