Кейт Мос - иконата, пристрастена към Dior

Кейт Мос, пристрастената

Все още помним снимките от 2005 година, благодарение на които Кейт Мос си спечели прозвището "Кокаиновата Кейт". Сега супермоделът отново се изявява в ролята на зависима, но този път към нещо не толкова осъдително и вредно – а именно червилото Addict на Диор.

 

37-годишната англичанка се снима в новата реклама на иконичното червило под инструкциите на Джонас Акерлунд, човекът, стоящ зад клипа на Бионсе и Лейди Гага към общата им песен "Telephone".

 

Диор без съмнение имат специално отношение към нея. Няма как тя да забрави факта, че когато през 2005 г. се появи на първа станица на лондонският вестник "Дейли Мирър" как смърка кокаин и за известно време, всички марки, на които беше рекламно лице по същото време прекратиха договорите си с нея, единствено от Диор продължиха рекламната си кампания с нейно участие.


В новия рекламен клип звездата на британската манекенка отново изгрява в пълния си блясък и великолепие и както винаги впечатлява. 

И макар гоините и времето да са безпощадни към красавици от модния подиум, очевидно е, че Кейт още дълго ще вълнува с таланта си на истинска модна икона. С нацупените си устни и перфектно тяло тя отново е в играта.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay