Кои са най-търсените въпроси за секса в мрежата?

Кои са най-търсените въпроси за секса в мрежата?

Опознаването на малко повече неща за секса не вреди на никого. Колкото повече знания имате, толкова по-добре. Темата за секса вече не е табу, особено в дигиталната ера. За да ви помогнем да обогатите знанията си, ви предлагаме списък с най-търсените въпроси за секса в мрежата.

Защо сексът носи такова удоволствие? Докосването, хора, докосването! Човек се чувства на седмото небе, когато бива докосван от друго човешко същество. Освобождаването на хормони като допамин, серотонин и окситоцин са отговорни за това да се чувствате толкова добре! Стимулирането на вашите полови органи води до по-високо сексуално желание и непреодолимо чувство на удоволствие.

Как да постигнете оргазъм? Няма точна рецепта за достигането до кулминацията в секса. Умът и тялото на всеки са индивидуални. Понякога бихте могли да достигнете до оргазъм доста по-бързо, когато сте сами, отколкото в компанията на партньор. Не се страхувайте да експериментирате.

Нормално ли е да имате еротични сънища? Разбира се, че е. Когато копнеете за секс от доста време, можете да бъдете склонни да сънувате секс по-често. Докато спим, умът ни показва онова, което истински желаем. И да, да сънуваш секс е наистина нормално… и всъщност е немероятно!

Какво трябва да правите, ако имате болест, предавана по полов път? Тези инфекции са изключително вредни за здравето ви. Ако установите някакви симптоми като сърбеж, парене или петна около половите си органи, най-добре е веднага да се консултирате с гинеколог, който ще ви предложи най-доброто лечение. Не отлагайте посещението си при специалист.

Как можете да увеличите продължителността на секса? Мъжете, които се борят с бърза еякулация, трябва да практикуват тази проста техника: спрете стимулацията 20-30 секунди преди еякулацията. Това е препоръчителна техника от лекарите за увеличаване на продължителността на секс сесията, така че и двамата партньори да могат да се наслаждават на секса за малко повече време.

Колко често трябва да правите секс? Честно казано, няма определен брой пъти, в които двойката трябва да прави секс. Зависи от нивото на разбиране, комфорт и отдаденост. Някои хора правят секс два пъти или три пъти на ден, докато други правят секс два пъти месечно, но все още са влюбени един в друг. Идеята е да се чувстват комфортно с близостта и решението кога да правите секс.

Защо изпитвате болка, докато правите секс? Ако правите секс за първи път, непременно ще изпитате известна болка. Ако обаче постоянно изпитвате болка, тогава може да се нуждаете от малко помощ в лицето на лубрикант. Той ще намали триенето там долу. Ако пък болката продължава, посетете гинеколог.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay