Кои черти правят силната жена секси?

Кои черти правят силната жена секси?

Мъжете често се шегуват, че искат да излизат със слаба жена - жена, която не може да се реши и обича да й казват какво да прави. Чувстват се страхотно от мисълта, че ще бъде нужно да ги питат за всичко и дистанционното на телевизора ще бъде в тяхна власт.

В действителност обаче слабите жени не са привлекателни за повечето мъже. Ето кратък списък на чертите, които правят силната жена да изглежда ужасно секси в мъжките очи.

Интелигентност

Всеки е благословен с някаква форма на интелигентност - независимо дали става въпрос за "традиционни" читанки или атлетична интелигентност (способността да се разберат ъгли и физическо движение, пространство), креативна интелигентност или "улична интелигентност", придобита от живота на улицата. В света на запознанствата, силната жена знае кога някой мъж се опитва да й върти някакви номера.

Честност

Понякога е по-лесно да излъжеш, отколкото да бъдеш честен за всичко. Честността е нещото, което мъжете особено търсят в една жена. Бъдейки честна с тях, мъжете усещат, че могат да й имат доверие и така по-лесно създават връзка.

Амбиция

Има много форми на амбиция. Жената може да е амбициозна в професията си и да се старае да се издига в нея, колкото е възможно повече и по-бързо. Но в никакъв случай не бива да се изключва амбициозността у домакинята, например, която се стреми да поддържа дома си в изряден ред.

Страст

Страстта върви заедно с амбицията, но също така добавя нещо особено към личността. Страстта е свързана и с лоялността. Тук не говорим за страст в еротичния смисъл, а за страст към музика или вид храна. Ако жената не изгаря по някакво хоби, то това я кара да изглежда слаба.

Силата да умее да каже "не"

Когато бившият й, с когото не бива да бъде, се появи отново тя може да каже "не". Тя може да устои на лошите влияния. Тя е способна да прави всичко, което пожелае, когато иска да го направи и това е единствено и само нейно решение и не на никого другиго.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay