Бекъм облича мъжете ни

Дейвид Бекъм последва примера на Виктория и създаде своя собствена модна линия

Бекъм облича мъжете ни

Футболната звезда Дейвид Бекъм реши да последва стъпките на съпругата си Виктория в модната индустрия и подписа сделка за собствена модна линия дрехи, която ще бъде на пазара в идните месеци.

Бившата спайска реши да се фокусира върху кариерата си в модния свят, след като обърна гръб на музиката и пусна в продажба марката си Dvb.

По същия път вероятно ще поеме и съпругът й Дейвид, който подписа договор с компанията H&M. "През последните години с екипа ми работихме усърдно върху колекцията ми "Bodywear". Настроен съм положително за старта й, уверен съм, че ще пожъне успех", сподели в интервю Бекс. "Последното парче в пъзела бе да намерим партньор, който да има необходимите визия и възможности да продава тези продукти по целия свят. В лицето на H&M видяхме идеалният партньор за бъдещето", разказва още Бекъм. Линията "Bodywear" ще бъде по магазините в 50 държави още през февруари 2012.

През май месец стана ясно, че Дейвид ще представи колекция от мъжко бельо и парфюм, носеща името "Homme by David Beckham", която ще излезе на пазара също по-късно тази година. Дейвид тогава коментира, че отдавна обмислял тази идея.

Той останал вдъхновен от сътрудничеството си с модна къща Armani. Футболистът оглави рекламната кампания за бельо на Emporio Armani през 2007 г.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay