Бляскавите награди на Glamour

Дженифър Лопес е най-влиятелната жена на 2011 година

Блясък, слава и много красота се изсипаха снощи като магически прашец в Ню Йорк, на 21-та церемония по връчването на наградите на списание Glamour.

Американското списание отпразнува всяка година успеха на жените в шоубизнеса, които заслужават адмирации, награждавайки ги със своите статуетки.

Тази година Glamour избра за Жена на годината ослепителната Дженифър Лопес, която не пропусна да заблести с изящна рокля на Versace, създадена специално за латино дивата. Относно външния си вид Лопес не пропусна да коментира: "Баба ми винаги повтаряше, когато излизам от вкъщи да изглеждам ослепително. Хората харесват онези, които се стараят да изглеждат добре".

Друга звезда, която впечатли с изваяната си фигура и красив външен вид е Дженифър Анистън. Актрисата, която в момента излиза с
Джъстин Теру, се появи на церемонията с феерична черна рокля. Класика, която само показа колко добре изглежда Джен в момента, а медиите не спряха да я обсъждат.

На церемонията присъстваха и куп велики имена, сред които дизайнерът Марк Джейкъбс, Барбара Уолтърс, Кери Уошингтън, Ема Стоун и много други. Вижте най-ослепителните от тях в галерията.

 

 

 

 

 

 



7 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay