Гръндж и елегантност

Гуен Стефани е синоним на стил

Гуен Стефани е на сцената от около 15 години, но косата ѝ все още е точно толкова руса, а устните ѝ точно толкова червени, както през далечната 1986г., когато се раждат No Doubt.

Усмихнатото момиче с бунтарски дух от Калифорния е една от малкото икони на съвременния шоубизнес, която успява да остане себе си и да запази образа си на гръндж легенда през годините. Именно заради това, списание InStyle избира Гуен за лице на ноемврийската си корица, а разлиствайки страниците можем да видим и интервю със сексапилната бунтарка.

В изданието русокоската разказва, че обича динамичния си живот. За незапознатите с него ще разкажем, че от 2003г. Гуен притежава собствен модел лейбъл L.A.M.B., в момента записва нов албум със своите дружки от No Doubt, а вкъщи се грижи за двете си деца - Кингстън на 5 и Зума на 3 години.

На въпроса как се справя с всички тези задължения, Гуен споделя, че всичко опира до осмисляне и взимане на разумни избори. "Работата в екип също е от огромно значение, както в работата ми, така и вкъщи.”, продължава тя.

Но освен за пречките в живота, от InStyle се интересуват и какви са малките тайни за неземната красота на певицата. "Никога не оставям корените си да израснат. Просто съм вманиачена в цвета на косата си. Що се отнася до грима, никога не го пренебрегвам. Дори вкъщи обичам да имам червило на устните си.”

Смятаме, че Гуен е една удивителна жена, която заслужава адмирации. Красотата и талантът ѝ не отминават с времето, като за първото можете да се уверите в нашата галерия, където са снимките от списанието, дело на фотографа Микеланджело ди Батиста.

20 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay