Да си красива не е достатъчно

Фотогеничността на звездните красавици е в основата на бляскавия им имидж

Елизабет Тейлър
Елизабет Тейлър

Покойната Елизабет Тейлър, която беше известна с красотата и блясъка си, победи всички съвременни знаменитости и известни личности от миналото в класацията за най-фотогеничната звезда на всички времена на сайта MyMemory.com.

Класацията е поредното доказателство, че да си красива не е достатъчно, за да изглеждаш такава и в очите на публиката.

Елизабет Тейлър остави на второ и трето място в класирането Дженифър Анистън и Дейвид Бекъм.

На участниците в допитването били показани снимки на знаменитости, за които трябвало да гласуват, като можели да избират повече от една знаменитост.

"Снимките са огромна част от отношенията със звездите и с това допитване искахме да видим кои звезди според британската публика изглеждат най-добре пред обектива", заяви Ребека Хъглър, съосновател на сайта MyMemory.com. "Беше много интересно да видим как член на холивудското кралство, а именно Елизабет Тейлър, печели първото място за най-фотогенична знаменитост на всички времена, но смятам, че това доказва, че тя винаги ще бъде помнена с неподвластната си на времето красота", допълни Хъглър.

В топ 10 на класацията попадат още Меган Фокс, Одри Хепбърн, Марлон Брандо, Анджелина Джоли, Мерлин Монро, София Лорен и Джеймс Дийн.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay