Карла Бруни роди

По непотвърдени данни любимата на Саркози го е дарила със син

Преди няколко дни съпругата на френския президент Никола Саркози – Карла Бруни, бе настанена в частна клиника в Париж. Охраната на медицинското заведение била изключително строга, за да не могат нито журналистите, нито папараците да разберат какво става вътре.

В медиите гръмна новината обаче, че Карла Бруни е родила дългоочаквания наследник на Саркози, а по непотвърдени данни бебето е момченце. Освен това тези слухове се засилват, тъй като говорителите на президента са съобщили, че той е на обиколка в Кавказ, но според журналистите това е просто предтекст, за да се запази всичко в тайна.

През последните месеци Бруни споделяше пред медиите, че няма да показва новороденото си по никакъв начин, защото е изключително суеверна и се притеснява от негативни енергии. Надяваме се суеверните ѝ вярвания да отминат и френското семейство да зарадва обществото, представяйки своя наследник.

Истерията във Франция вече нараства, а тълпи от хора са се втурнали пред клиниката "Ла Мюет", където се смята, че е родено малкото бебе.

Припомняме, че за италианската манекенка това е второ дете, а за френския президент – четвърто. Да им е живо и здраво!

12 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 17.10.2011|14:54
Малко суеверие не е излишно. Новородените не е хубаво да се виждат от случайни хора. Много ми харесва Карла Бруни. Тя не спира да доказва, че е нещо повече от красиво лице. На първата снимка с белите цветя изглежда възхитително.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay