Лошите момичета на Холивуд

Известни, красиви и с характер

Меган Фокс
Меган Фокс

Непрекъснато четем подробности за личния живот на холивудските красавици, за новите им проекти, хрумвания, ексцентричности и екстравагантности. И доста често имаме чувството, че славата и скандалното поведение вървят ръка за ръка.

От сайта MSN разказват за най-проклетите холивудски красавици.

Една от тях е Меган Фокс. Оглавила множество класации за най-сексапилна жена на планетата, актрисата се опитва да спечели на снимачната площадка репутацията на Хитлер заради острия си език.

Звездата от сагата "Здрач" Кристен Стюарт пък непрекъснато се оплаквала за това, колко различен и труден станал животът ѝ, след като станала известна.

Поп дивата Кейти Пери е обявила война на колежките си, които вплитат религиозни сюжети в клиповете и концертите си. Тя негодувала на висок глас срещу Лейди Гага и Мадона заради парчетата им "Alejandro", "Judas" и "Like a prayer". "Религията е нещо сериозно, не обичам онези, които я използват. само за да забавляват околните. Това е все едно да разказваш тъпи вицове", смята Пери.

Отчаяната съпруга Тери Хачър била известна в киносредите с това, че винаги успявала да договаря най-добрите условия, при които да се снима във филмите и сериалите, без изобщо да се интересува от колежките си.

За колкото и деца се грижи, на каквито и хуманитарни каузи да се посвещава, Анджелина Джоли завинаги ще си остане крадлата на мъже - репутация, която си изгради, когато разведе Брад Пит и Дженифър Анистън, смятат от изданието.

Катрин Хейгъл, която познаваме от сериала "Анатомията на Грей", е една най-сексапилните блондинки според "Vanity Fair", но в киносредите тя оглавява класацията на най-капризните звезди и си е спечелила прякора "Мис Каприз". Да припомним, че преди време в свое интервю Хейгъл спомена, че не мисли за свои деца, за да не развали прекрасната си фигура. Затова има осиновена дъщеря, Нелей.

Едва 17-годишна, Тейлър Момсен нашумя с ролята си в сериала "Клюкарката". Това ѝ спечели договори за рекламно лице на
Galiano и на линията "Material girl" на Мадона и дъщеря ѝ Лурдес. Тейлър обаче беше уволнена заради лошо си поведение.

Внимавайте! Към вас лети мобилен телефон.

Да, говорим за черната перла Наоми Кембъл. Красавицата е известна с пристъпите си на гняв. Заради агресивното си поведение топ моделът получи две осъдителни присъди.


Шанън Дохърти, която нашумя с ролите си в "Малка къща в прерията", "Бевърли Хилс" и "Чародейките", провали кариерата си със скандалите на снимачната площадка и пиянските си изпълнения. Накрая се наложи красавицата да посещава курс по контролиране на гнева. Автор е на книгата "Наръчник на лошото момиче".

За характера на латино дивата Дженифър Лопес се разказват легенди. Въпреки песента "Jenny from the block", певицата трудно успява да убеди публиката в скромността си. Текстът на песента гласи, че певицата никога няма да забрави от къде е тръгнала и продължава да бъде момичето от Бронкс. Тук само ще вметнем, че за снимките на точно това видео, Джей Ло е наела служител, който да се грижи зърната ѝ да бъдат настръхнали. Все същото скромно момиче, а?

"Хубавата жена" Джулия Робъртс се оказва хубава само външно. През 2006 актьорът Рупърт Еверет публикува книга, в която разказва за капризите, пристъпите на гняв и отношението на актрисата към колегите и журналистите.

Звездата на Disney Майли Сайръс пък развенча образа на миловидната Хана Монтана с видеото си в Youtube, където пуши марихуана. Звездата не желае да разговаря с баща си Били Рей-Сайръс, който излезе с няколко изявления в пресата колко разочарован е от дъщеря си. През това време Майли се сдоби с доста картинки по тялото си.

Сред лошите момичета на Холивуд се нарежда и Мила Кунис. Спекулациите около съпричастността ѝ към раздялата на Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл продължават, въпреки че звездите доста публично се опитаха да демонстрират, че нямат сексуални отношения.

В списъка на най-големите холивудски харпии място заслужава и Линдзи Лоън, за която да влиза и излиза от затвора е част от сивото ежедневие.

Колкото до подобна класация, но в мъжки вариант, предлагаме челното място да се заеме от единствения Чарли Шийн!

205 18
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 21.01.2014|17:42
И Катрин Хейгъл ли е сред лошите момичета а не изглежда такава
3
Не е посочен 07.01.2014|17:34
За Тери Хачър съм чувала че никак не се разбира с останалите си колежки от "Отчаяни съпруги". а те всички са си останали приятелки
2
Не е посочен 15.11.2011|17:28
В тази класация ми липсва Мадона, която има доста странни капризи по време на концерти и не само – пие определена минерална вода, климатиците са абсолютно забранени, гримьорната й трябва да е огромна, кърпите с определен цвят...! Личи си, че е властна женица и в живота. Иначе то е ясно, че всяка звезда си има своите претенции...
1
Не е посочен 14.11.2011|16:26
Подкрепям написаното за Дженисфър Лопес и Джулия Робъртс, но не съм съгласна с етикета. сложен на Анджелина "крадлата на мъже". Да, Брад Пит и Дженифър Анистън бяха сладка двойка, погледнати от страни, но явно не са се разбирали толкова добре. Ако някой трябва да бъде обвиняван за нещо, това е Брад Пит, защото именно той е прелюбодеецът. Мисля че мъжкият еквивалент на тази класация ще бъде много интересен.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay