Мъже на годината

Кои са най-достойните представители на силния пол според списание GQ

Брадли Купър
Брадли Купър

Липсата на мъжко присъствие в Jenite.bg ни кара живо да се вълнуваме от случващото се около противоположния пол. Затова нямаше как да пропуснем наградите на престижното списание GQ, които бяха връчени на най-влиятелните мъже за изминалата година.

Церемонията се проведе в Кралската опера в Лондон. "Международен мъж на годината" стана звездата от "Високо напрежение" Брадли Купър, а рапърът Тайни Темпа бе отличен с приза "Самостоятелен изпълнител на годината”.

Ирландската група U2, която през лятото приключи най-касовото си турне, получи наградата за "Група на годината". Друг музикант, Кийт Ричардс от Rolling Stones, също получи отличие, само че за "Писател на годината". Признанието му бе извоювано, благодарение на автобиографичната му книга "Живот".

И ако музикант получава награда за писане, то напълно нормално е призът за "Музикант на годината" също да бъде присъден на представител от друг бранш - в случая на актьора Хю Лори, който през тази година издаде дебютния си албум. "Duran Duran" пък бяха отличени за цялостно творчество.

Награда "Вдъхновение" получи фотографът Марио Тестино, а "Дизайнер на годината" стана Томи Хилфигер.

Макар и събитието да беше изцяло посветено на мъжете, нямаше как да не се намеси поне една представителка на нежния пол. Това беше манекенката Лара Стоун, която беше единствената дама, отличена с награда. Красавицата с холандски произход получи приза "Жена на годината". Барабар Лара с мъжете, бихме казали ние, но се радваме, че женско присъствие има навсякъде. Дори на събитие, което търси влиятелни представители на силния пол.

6 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay