Петролната русалка Лейди Гага

С тази визия на скандалната певица най-скъпото списание на света влезе в "Гинес"

Симбиозата между Лейди Гага и сп. "Visionaire” е напълно логична и основана върху общaта им любов към нетрадиционния вид. Престижното издание излиза само три пъти годишно, винаги с различна тематика и в нестандартен формат. Този път заглавието е "По-голям от живота" (Larger Than Life). Следвайки идеята за грандиозност, този 61-ви брой е реализиран в лимитиран тираж от 250 номерирани копия. Височината им е повече от 2 метра – колкото на баскетболист. Така автоматично се превръща е най-голямото списание, излизало досега. 

"Никой петрол не е толкова гъст, че да разруши въображението" - коментира певицата. Именно от петрол е изваяно тялото на героинята й – амфибия от корицата на "Visionaire”. Андерсен вероятно би се обърнал в гроба, ако види как са подредили любимата му русалка. Но, в крайна сметка, Лейди Гага едва ли някога си е поставяла за цел да бъде задължително одобрена. Все пак трябва да признаем, че идеята за петрола има интересен социален и глобален подтекст. 

Цената на рекордьора е 1,500 долара, но за ентусиастите с по-скромни възможности – списанието се предлага и в по-малък формат срещу "непретенциозната" сума от 375 долара.

28 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay