Различната Анджелина във фотосесия за Louis Vuitton

Анджи във фотосесия за „Основните ценности“

Различната Анджелина във фотосесия за Louis Vuitton

Анджелина Джоли е поредната звезда, която се появява в рекламната кампания на френската модна марка Louis Vuitton "Core Values" - Основни ценности.


35-годишната актриса следва Боно и съпругата му Али Хюсън, Шон Конъри, Франсис Форд Копола и дъщеря му София като лице на луксозната марка.


Вицепрезидентът на компанията Пиетро Бекари заяви, че фотосесията ще разкрие различната страна на звездата. Анджелина позира боса, облечена в собствените си дрехи и с чанта Alto с личния й монограм. Тя е заснета с кръстосани крака, седнала върху дървена лодка.


"Хората не са свикнали да виждат Анджелина в подобна светлина. Харесва ми фактът, че това е истински момент", заяви Бекари пред сайта WWD. "Тази кампания е за много специален човек и много специално пътуване", допълни той. Макар чантите Alto вече да не се произвеждат, Бекари разкри, че се обмисля повторното им пускане в продажба.

 

Снимките от рекламната кампания са направени от известната фотографка Ани Лейбовиц в Сием Рийп, Камбоджа, и ще бъдат показани за първи път в сряда. Анджелина дарила част от хонорара си за благотворителност, но точната сума не се разкрива.

12 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 14.06.2011|14:40
Любимата на Брат Пит за пореден път ни изненадва със своята благородност. На снимките за рекламата Анджелина носела собствените си дрехи – обикновен панталон и свободна ежедневна блуза. Единственото скъпо и марково нещо било самата чанта – голяма, удобна и с характерните за марката шарки. Посланието е пътуването, откриването на нови и екзотични земи, нестандартното, търсенето на приключения и авантюристичният дух. Едва ли някой може да изрази всичко това накуп по-добре от Анджелина Джоли.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay