Риана разби сърцето на Дрейк

Рапърът проговори за раздялата си с певицата

Риана разби сърцето на Дрейк

Романът на Риана и Дрейк започна през 2009 година, след драмата на певицата с тогавашната ѝ половинка Крис Браун. След като връзката им претърпя обичайните възходи и падения, двамата решиха, че не са един за друг и се разделиха окончателно.

Както във всички интимни отношения, така и в тези, винаги има един разочарован. В случая това е Дрейк, който проговори пред няколко медии за бившата си приятелка.

Contactmusic цитират рапъра, който казва, че вероятно е бил по-наранен, отколкото той самият е наранявал някого. Определя Риана като първото момиче, което е успяло да му повлияе.

Пред американския Elle Дрейк допълва: "Трудно е да накараш жена да ти вярва. Когато ѝ кажеш, че си в Ню Йорк и работиш по албума си и всъщност наистина си там и правиш същото, се появяват жълти медии, които казват, че си на Бахамите с някого. Тогава се налага да обяснявам че не лъжа, а никой не ми вярва."

Не по този начин са се развивали отношенията им с Риана, която, като част от светския живот, напълно е разбирала случващото се около рапъра. Според него, той е по-разстроен от раздялата им, защото е приемал отношенията им по-сериозно, отколкото е било необходимо.

9 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay