Сватбеният дебют на Кейт Мос

Кейт Мос се омъжи за приятеля си Джейми Хинс на живописна церемония в британската провинция

Кейт направи нещо много нетипично за нея - омъжи се. На 37, тя вече официално е омъжена жена. Съгласете се, че трудно се отказва на предложение в леглото, направено с пръстен от 1920 година, оценен на повече от 10 000 паунда. Такъв начин да спечели сърцето й избрал рокаджията и вокалист на The Kills Джейми Хинс, докато двамата били на трип в Амстердам. Хинс вече е съпруг на най-скъпо платения и не по-малко скандален модел във Великобритания.

Мос и Хинс се врекоха във вечна вярност на приказна сватбена церемония в южна Англия. Около 400 подбрани гости се стекоха към Костоулдс и това наложи забраната за влизане на всякакви автомобили в близките две селца. Специални мерки за сигурност и множество полицаи пазеха конфиденциалността на събитието. Празникът продължил три дни, по подобие на любимия на двойката фестивал в Гластънбъри.

Така коментираната тема за роклята на Кейт приключи без изненади - както бе съобщено от световните медии, Мос се появи в приказна сватбена рокля на скандалния Галиано, обшита със златиста дантела и издържана в ретро линия. Воалът, прикрепен небрежно към свободно падащите й коси завършваше женствената визия на булката. Половинката ѝ беше изцяло облечен от YSL, които дори са се погрижили за създаването на специални за случая ботуши.

14 шаферки придружаваха младоженците, а най-специалната сред тях бе 8-годишната дъщеря на Кейт - Лила Грейс, плод на бързо приключилата й любов с журналиста Джеферсън Уинстън Хак. Сватбата бе наречена "партито на годината" заради множеството звездните гости, които уважиха тържеството - Наоми Кембъл, Джуд Лоу, Стела Маккартни и куп други знаменитости.

Чудите се дали сватбите на двете най-популярни жени в Англия, носещи името Кейт, имат нещо общо? Мидълтън и Мос избрали едни и същи фотограф да увековечи най-съкровените им мигове - не е изненада за никого, че името му е Марио Тестино.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 04.07.2011|15:05
Да ѝ е честито на Кейт Мос или вече г-жа Хинс? Голяма сватба, голямо нещо, да затвориш цели 2 града, малко е преиграно. Цялата сватба е излязла на Мос и съпруга й около 1.1 млн. евро. Само тортата е струвала 10 000 британски лири. Така де, веднъж се жени човек. :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay