Том Джоунс с концерт у нас

Легендарният певец ще ни зарадва на 18 ноември в София

Един от феноменалните изпълнители в продължение на повече четири десетилетия -Том Джоунс идва в България, за да изнесе за първи път концерт у нас.

Феновете ще могат да се насладят на класики като It's Not Unusual, Kiss, Delilah, What's New Pussycat, I'll Never Fall In Love Again, If I Only Knew и много други, а шоуто е предвидено за 18 ноември в новооткритата зала Арена Армеец в София, разказват организаторите от SME.

Последният албум на певеца Praise & Blame е от миналата година като критиците са единодушни в адмирациите си както за албума, така и за концертните изпълнения на песните от него.

Мотото на проекта е "завръщане към чистотата в музиката". Албум, записан изцяло в студиото на Питър Гейбръл в Бат, Англия и продуциран от Итън Джонс, работил с артисти като Kings of Leon, Ryan Adams, Ray LaMontagne, Laura Marling, Paolo Nutini.

Том Джоунс е един от най-продуктивните артисти в цял свят.Албумът от 1999г. Reload продава 5 млн. копия и е един от най-търсените в дискографията му. Легендарният изпълнител е основната фигура в сериите на Мартин Скорсезе Red White & Blues. През 2004г. Том записва албум съвместно с Джулс Холанд - най-известния буги пианист във Великобритания, който бележи завръщането му към истинския рок енд рол. Преди да издаде Praise & Blame през 2010г., студийният му албум 24 Hour също е важен етап в неговата кариера .Повечето от песните са проникновенни и насочени към изключително богатия и колоритен живот на певеца.

Продажбата на билети стартира на 22 август и са на цени от 50 до 130 лева. Те ще бъдат достъпни в мрежата на ТикетПро и нейните партньори, както и на касата пред залата.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay