Трудната раздяла със свободата

Кейт Мос иска не едно, а две момински партита. Дестинация: Париж!

Кейт Мос ще отбележи последните си дни като неомъжена жена с второ моминско парти преди сватбата си идния месец, съобщават британските медии.

 

Красавицата е заета с подготовката на предстоящата сватба със звездата от групата Дъ Килс Джейми Хинс, която ще се състои в началото на юли.

 

Изглежда Кейт не може да се задоволи само с едно моминско парти и решила този уикенд също да отиде във френската столица с приятелките си за второ празненство в луксозния хотел Риц, съобщава британският таблоид "Сън".

 

"Тя иска изискано парти, така че сигурно ще се нагласят и ще отидат да празнуват в някой клуб", съобщи близък до манекенката източник.

 

37-годишната манекенка, която има осемгодишна дъщеря от бившия си приятел Джеферсън Хек, е съсредоточена върху предстоящата си сватба с Хинс и разкри, че двамата смятат да имат деца след като минат под венчило.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 27.06.2011|12:29
Нека празнува, сега и се е паднало, след като се омъжи вече ще бъде по-различно. 2-ри юли е датата на събитието и е планирала сватбата й да продължи поне 3 дни и 3 нощи! Дано Ви останат сили след тези 2 момински партита. Ще чакаме да видим и кадри от самото събитие.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay